Leppävaaran hammaslääkäriasema

Hammasimplantit

Puuttuva hammas on hyvä korvata ettei tule purentaongelmia. Pysyvät ratkaisut ovat implantti eli keinojuuri tai silta. Sillan viereiset hampaat hiotaan tukipilareiksi kun taas implanteissa niihin ei kosketa. Implantti korvaa puuttuvan juuren jonka päälle kiinnitetään kruunu. Hampaan poiston jälkeen odotetaan usein 4-6 kuukautta jotta alueelle kehittyy tarpeeksi uutta luuta. Mikäli on epäily ettei luu riitä, lisätään poiston yhteydessä keinoluuta. Implantti voidaan tarvittaessa laittaa myös poiston yhteydessä, jolloin koko hoitoprosessi nopeutuu. Kun implantti on asennettu, odotetaan sen luutumista 4-6 kuukautta, jonka jälkeen implantin päälle tehdään kruunu. Väliaikainen kruunu voidaan tehdä nopeasti implantoinnin jälkeen mikäli luu on hyväkuntoista.

Meillä on kokemusta implantoinnista 1990-luvun alusta lähtien ja useasta eri merkistä. Implantit ovat tänä aikana kehittyneet pintarakenteensa ja proteettisten mahdollisuuksien suhteen huimasti. Implanttimateriaalina on edelleen titaani.

Nykyään teemme implanttikruunut lähes aina vastaanotolla suoraan Cerec-tekniikalla. Koko implanttihoito kirurgiasta protetiikkaan tehdään siis vastaanotollamme.

Leppävaaran keskushammaslääkäriasema

Ajanvaraus (09) 541 6890
Otamme vastaan ajanvarauksia vain puhelimitse.

Läkkisepänkuja 4 B 02650 Espoo
2.krs, käynti Läkkitorin puolelta. Gallerian viereinen talo